Hoe kan je discreet videochatten met een Wallet ?

Bij iedere dame of heer die online is, zie je 2 knoppen: Videochat via 0906 (of 0907 in Belgié) en Videochat via Wallet.

Hoe werkt deze wallet?

Als je bij een dame of heer op de groene knop 'Videochat via Wallet' klikt, komt er een gewoon telefoonnummer tevoorschijn. In Nederland is dat een 035-nummer (regio Hilversum) en in België een 03-nummer (regio Antwerpen) of een 02-nummer (regio Brussel).

Deze wallet werkt voorlopig alléén maar als je dit met een mobiele telefoon belt. Met een vast toestel kan je de wallet nog niet gebruiken.

50 gratis coins

Bel je voor de allereerste keer naar de wallet, krijg je zelfs 50 sexcoins cadeau! Er wordt dan automatisch een wallet voor je aangemaakt op het telefoonnummer waar je mee belt. Je kan dus direct al een dame bellen.

Coins kopen

Wil je langer bellen, ga je naar sexcoins.nl/nl of sexcoins.nl/be en vul je je wallet aan met nieuwe coins. Deze koop je veilig en discreet via iDeal (NL), Bancontact of creditcard.

Daar vul je het mobiele telefoonnummer in waarmee je belt. Je moet geen internationale landcode vermelden. Als je telefoonnummer bijvoorbeeld 06-555.555.55 is, vul je in '0655555555'. Als je nummer bijvoorbeeld 0484-010203 is, vul je '0484010203' in.
Daarna vul je een tweede keer hetzelfde nummer in, om er zeker van te zijn dat je geen tikfouten hebt gemaakt.

Vervolgens kies je een betaalmethode en klik je op de knop 'Betaal nu'. Je wordt naar de betreffende betaalpagina van je eigen bank of creditcardmaatschappij gestuurd. Als de betaling met succes is afgerond, krijg je automatisch de nieuwe sexcoins in je wallet. Je hoort ook je nieuwe tegoed de volgende keer dat je via de wallet belt.

De coins gebruiken

Je kan nu je gekochte coins besteden via Videochat (door de groene knop onder een foto te gebruiken ipv de blauwe knop) en je hebt ook nog eens de mogelijkheid om een cadeautje aan een dame/heer te geven!

Daarnaast kan je jouw sexcoins ook nog eens gebruiken door het Supersexmenu te bellen. Dat telefoonnummer staat op de Sexcoins website.

Discreet

Op je afrekening komt géén vermelding te staan van 'sexcoins', 'seks', of 'videochat'. De betalingsmededeling is 'Superfoon bv S(mall) / M(edium) / L(arge) etc pakket nr [jouw telefoonnummer]' en eventueel een vermelding van Pay.nl (het bedrijf dat de betalingen veilig en versleuteld voor je verzorgt).

Je kan te allen tijde je wallet verwijderen en dus ook je gegevens verwijderen cq anonimiseren.

Naamswijziging

Let op: binnenkort wijzigt de naam Sexcoins in de wat meer algemene en discrete naam 'Payswitch'. Geen zorgen, dit is alleen een naamswijziging dus je tegoed gaat gewoon mee.